AMU Fyn
SØG KURSUS
Seneste nyt

Nye regler vedr. teleskoplæsser

Truckcertifikatet er fra 1. januar 2018 ikke længere nok, hvis du vil køre teleskoplæsser. Hvis dit truckcertifikat er fra før 31/12 2017, har du en

Læs mere

IT

Den Digitale Borger…!                                                                                           Den Digitale medarbejder…!

Du har sikkert hørt om det - Digital signatur, Jobnet, e-boks, tekstbehandling, regneark osv...

Lær at registrere og navigere i virksomhedens IT programmer med kurserne ”virksomhedens IT-system”, ”IT og Produktionsstyring” og andre. I det moderne samfund kommer vi ikke uden om IT - på arbejdet og hjemme i privaten.

Vær med i front og styrk din viden og dine kundskaber inden for IT. Som privat person, som medarbejder eller som virksomhed.

Er du nybegynder og har brug for de grundlæggende færdighederlet øvet og gerne vil blive bedre eller øvet og gerne vil vide endnu mere, så finder du her netop det kursus, som kan bringe dig videre. Du kan tage et enkelt kursusmodul eller kombinere flere moduler* og organisere dit eget kursusforløb**.

Har du brug for hjælp, eller er du interesseret i et kursus, der ikke befinder sig på hjemmesiden, kan vi sagtens være behjælpelige. Se kontaktoplysninger nederst.

*- Alle moduler kan afvikles som sammenhængende dage eller som split.

**- Som ledig har du ret til et forløb med varighed op til 6 uger.

Til virksomheder: Vi kan hjælpe jer til at styrke den enkelte medarbejders IT færdigheder via den rette uddannelse. Vi kan give rådgivning om opkvalificering af den enkelte medarbejders brug af nye IT systemer eller forbedring af eksisterende IT-kompetencer.

Yderligere information:

IT konsulent, vejleder:
Soheila Sharegh
sos@amu-fyn.dk
Mobil 2210 4117.

IT kursus sekretær:
Jasmina Petrovic
jap@amu-fyn.dk
Tlf.: 63 135 103

Kommende kurser

IT: Åbent værksted
Info
Kontakt os

ADRESSE OG TELEFONTIDER

Telefontid:

Mandag til fredag 07.30 - 15:20
Lør-Søn Lukket

Vi bor her:
Petersmindevej 50
5000 Odense C
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 66 13 73 70 
amu-fyn@amu-fyn.dk


C. F. Tietgens Boulevard 27
5220 Odense SØ
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 63 13 53 99
amu-fyn@amu-fyn.dk