AMU Fyn
SØG KURSUS
Seneste nyt

Glade kursister

Et hold kursister var så tilfredse med faglærer Heidi Udsens undervisning på kurset "Kirkefunktionærens møde med mennesker i sorg og krise", at de lavede denne flotte

Læs mere

Personaleudviklende / LEAN

Vores personaleudviklende (eller medarbejderudviklende) kurser og uddannelser går på tværs af faggrænser og giver forståelse for det tvær-organisatoriske samspil, der er nødvendigt i enhver virksomhed, institution eller kommune. Formålet med vores personaleudviklende kurser er, at give deltagerne indsigt i og forståelse for forretningsgange og processer i virksomheden.

I dag er langt de fleste virksomheders vigtigste ressource medarbejderne og deres særlige kompetencer og kvalifikationer. Alle vores kurser er korte og målrettede mod at sikre, at alle menneskelige ressourcer indgår aktivt i din virksomheds produktion og virke.

Indenfor personaleudvikling tilbyder vi en bred vifte af forskellige kurser, der tilpasser sig din virksomheds ønsker og behov. Med vores særlige AMU-LEAN program får din virksomhed et unikt tilbud om kurser i implementeringen af LEAN strategien i organisationen. Vi skræddersyr LEAN-principperne og værktøjerne til din virksomheds særlige krav og udfordringer.

At implementere LEAN i organisationen handler om mere end at effektivisere og optimere værdistrømme og værdiskabende aktiviteter. AMU-LEAN kan benyttes som en grundlæggende ledelsesmetode og tankegang. Med den rigtige udøvelse af LEAN-ledelse og brug af ledelsesprincipperne opbygges en særlig LEAN-kultur i virksomheden, der blandt andet danner grundlaget for høj medarbejderinvolvering og effektiviserings- og forbedringsprocesser.
AMU-LEAN kan hjælpe din virksomhed med at mestre offentlig LEAN-ledelse og blive "helt
igennem LEAN".

Ring til os og få mere at vide om AMU-LEAN, LEAN-tankegangen eller LEAN-ledelse og hør, hvordan vi kan tilpasse vores kurser til netop din virksomhed.

Kommende kurser

Den personlige uddannelses- og jobplan 27.02.2018
Info
Kontakt os

ADRESSE OG TELEFONTIDER

Telefontid:

Mandag til fredag 07.30 - 15:20
Lør-Søn Lukket

Vi bor her:
Petersmindevej 50
5000 Odense C
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 66 13 73 70 
amu-fyn@amu-fyn.dk


C. F. Tietgens Boulevard 27
5220 Odense SØ
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 63 13 53 99
amu-fyn@amu-fyn.dk