AMU Fyn
SØG KURSUS
Seneste nyt

Tjen penge som taxachauffør

TJEN PENGE SOM TAXACHAUFFØR!AMU-Fyn udbyder taxakursus i uge 27 og 28.På kun 10 dage kan du erhverve et kvalifikations­bevis til taxi. Med taxa chaufførkortet er der

Læs mere

Evaluering AMU

Evaluering AMU

 Velkommen til AMU-Fyns effektmålinger

Viskvalitet.dk - eller "De Systemfælles Redskaber" - er Danmarks første landsdækkende værktøj, der er obligatorisk at bruge som led i at måle og udvikle kvaliteten på et uddannelsesområde, her Arbejdsmarkedsuddannelserne.


Resultaterne bruges i arbejdet med kvalitet i Arbejdsmarkedsuddannelserne. Det sker i den dialog, der hele tiden foregår på kryds og tværs, og imellem alle, der anvender og arbejder med arbejdsmarkedsuddannelserne: Kursister, virksomheder, lærere, uddannelsesinstitutioner, efteruddannelsesudvalg der udvikler arbejdsmarkedsuddannelserne og Undervisningsministeriet. Alt sammen med det mål at sikre bedre uddannelser og efteruddannelser specielt for kortuddannede i Danmark.


Evalueringen af AMU uddannelserne er opdelt i deltagerevalueringer fra deltagere på AMU-kurserne og virksomhedsevalueringer fra virkomheder der har haft medarbejdere på AMU-kursus.


Med venlig hilsen

AMU-Fyn og Undervisningsministeriet

Kontakt os

ADRESSE OG TELEFONTIDER

Telefontid:

Mandag til fredag 07.30 - 15:20
Lør-Søn Lukket

Vi bor her:
Petersmindevej 50
5000 Odense C
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 66 13 73 70 
amu-fyn@amu-fyn.dk


C. F. Tietgens Boulevard 27
5220 Odense SØ
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 63 13 53 99
amu-fyn@amu-fyn.dk