AMU Fyn
SØG KURSUS

Bliv klimaentreprenør - en ny uddannelse for kloakmestre og anlægsgartnere

5. jul 2017

Klimaentreprenør

- en ny uddannelse for kloakmestre og anlægsgartnere, som vil nytænke deres tilgang til kunderne og grøn vækst og vil beholde en sort bundlinje.

Sådan lyder budskabet fra 10 partnere bag en ny efteruddannelse til ”Klimaentreprenør”, der vil klæde fagfolket på inden for klimatilpasning og sociale medier. Uddannelsen henvender sig til selvstændige entre-prenører med baggrund som kloakmester, fagansvarlig eller anlægsgartner. Målet med uddannelsen er, at de deltagende opnår grøn vækst med sort bundlinje med nyeste viden om klimasikring af bygninger og effektiv brug af sociale medier.

Uddannelsen er fordelt over 7 korte moduler i efteråret 2017 i Trekantsområdet samt i efteråret 2018 i Odense / Midtfynsområdet. Bag ved uddannelsen er 10 partnere: CLEAN, BlueKolding, Middelfart Spildevand, IBC, Molio, Faaborg-Midtfyn, Odense, Middelfart, Nordfyn og Middelfart kommuner samt samarbejdspartnerne Teknologisk Institut, AMU-Fyn og Smith Innovation. Projektet og uddannelsen er støttet af Grundejernes Investeringsfond. Ud over at du som kursist vil stifte bekendtskab med andre LAR-løsninger end faskine og rørløsninger, indgår brug af sociale medier som en del af uddannelsen, da ”onlineadfærden” stiller højere krav til fagfolket om både at være klædt på med den nyeste viden om tekniske muligheder og om at møde boligejerne online, når de skal vejlede om klimasikring.

Hvis du deltager på uddannelsen, vil du også få tilbud om at modtage markedsstøtte i form af deltagelse i klimaevents, netværksmøde samt start-kit/formidlings-materiale til grundejere.

For tilmelding og yderligere information – kontakt:
Ole Ingemann Nielsen, udd.konsulent  AMU-Fyn, 
Mobil 29 67 49 18, e-mail oin@amu-fyn.dk

Lotte Lindgaard Andersen, CLEAN Grøn Erhvervsvækst,
Mobil 24 22 92 28, e-mail lla@cleancluster.dk

Tilmeldingsfrist 12. sept. til forløbet i efteråret 2017. 
Først til mølle – begrænsede antal pladser

Læs mere i folderen:

Folder Klimaentrep Page 1

 

Tiltaget vækker begejstring hos brancheorganisationerne
Klaus Issing Hansen fra Byggeriet Kvalitetskontrol er begejstret for samarbejdet på tværs af fagskel:
”Vi vil gerne være med til at understøtte udbredelsen af konceptet til hele landet”

Thomas Rasmussen, Ronæs Entreprenør og Anlægsgartner ApS og bestyrelsesmedlem i Danske Kloakmestre:
”Uddannelsen er lige i øjet, fordi klimatilpasning hos private grundejere bliver mere og mere aktuelt i takt med mere ekstrem regn”.

Brancheorganisationen Danske kloakmestre udtaler desuden:
”Uddannelsen klæder os solidt på til at komme ud og vejlede grundejere om klimasikring, og det er godt tænkt at få markedsføring via sociale medier med, for det er der, vi træffer kunderne.”

Kontakt os

ADRESSE OG TELEFONTIDER

Telefontid:

Mandag til fredag 07.30 - 15:20
Lør-Søn Lukket

Vi bor her:
Petersmindevej 50
5000 Odense C
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 66 13 73 70 
amu-fyn@amu-fyn.dk


C. F. Tietgens Boulevard 27
5220 Odense SØ
Tel: 66 13 66 70 
Fax: 63 13 53 99
amu-fyn@amu-fyn.dk