Køreteknisk Anlæg i Fredericia

Køreteknisk Anlæg i Fredericia

Prøv IDrive - Et udfordrende kursus i avanceret køreteknik Få flere oplysninger her

Køreteknisk Anlæg Fredericia

Velkommen på Køreteknisk Anlæg Fredericia

Vi lægger stor vægt på at skabe de mest optimale rammer for vores elever og kursister. Du vil altid blive undervist af professionelle faglærere og kørelærere, og vi kører altid i de nyeste modeller fra Volkswagen. Hermed forsøger vi at sikre dig de bedst mulige betingelser for at få det optimale udbytte, uanset om du er ved at uddanne dig til kørelærer, eller om du deltager på et af vores køretekniske kurser.

På Køreteknisk Anlæg i Fredericia får du Nordens bedste kørelæreruddannelse. Du kan tage uddannelsen i Fredericia, og vi har dygtige og erfarne undervisere. Klik her for at læse mere om mulighederne.
 
Kontorets åbningstider:
mandag - fredag 07:45 - 13:00
Anlæggets åbningstider:
mandag - søndag 07:45 -22:00

Læs mere på www.mylicence.dk 

MIljøgodkendelse

Miljøgodkendelse for Køreteknisk Anlæg Fredericia

Vigtig info!!!

Hvis du/dine elever skal hentes på Fredericia banegård ifm. et kursus på banen, vil opsamling ske ved bagindgangen.
   

FAQ - kørelæreruddannelsen mylicence.dk

Siden 2014 har det været et adgangskrav at have erhvervet kørekortkategorier for at kunne starte på kørelæreruddannelsen.
Det giver en kommende aspirant større trafikforståelse overfor de forskellige køretøjer, man møder i færdslen, når man selv har været fører af netop disse. 
En stor del af det at være kørelærer i Danmark består i at være formidler på færdselssikkerhedens vegne. Det vil sige, at du skal være forberedt på, at du selvstændigt skal tilrettelægge og udføre undervisning overfor kommende bilister. Undervisningen foregår typisk som dialogbaseret tavleundervisning med fokus på holdningsbearbejdning og indlæring af færdselslove mv. Du vil altså skulle undervise 10-15 kommende bilister, hvor du er i rampelyset og har ansvaret for tilblivelsen af sikre og gode kommende bilister. Derfor har vi stort fokus på teoriundervisningen i netop vores kørelæreruddannelse. 
Den afsluttende eksamen består af 3 elementer. Du starter med 30 minutters forberedelse af en teorilektion, hvorefter du skal undervise et antal elever i denne. Her er der blandt andet fokus på korrekt indlæring, pædagogiske virkemidler i din undervisning, samt at din undervisning er holdningsbearbejdende og dialogbaseret i en positiv retning i henhold til det underviste stof.

Herefter vil du skulle igennem en kundsskabsprøve indenfor emnerne færdselslov og diverse bekendtgørelser, mekanisk fysik samt teknik om det relevante køretøj - i alt 5 spørgsmål med et tillægsspørgsmål, som kan omhandle ergonomi, økonomi i køreskolen, arbejdsmiljø mm.

Den sidste del er den praktiske del, hvor du skal vise, at du er i stand til at bevare det fornødne overblik i skolevognen med en elev ved rattet. Du skal her under hele køreturen vise overskud, samtidigt med at du underviser i en given manøvre højresving etc. fagligt og pædagogisk korrekt.  
Til forprøven skal du bevise, at du har indgående kendskab og forståelse for den undervisningsplan, man arbejder ud fra som kørelærer - hvad end det er kategori A,B eller CDE. Du skal med undervisningsplanen til pågældende kategori kunne tage stilling til en række udsagn i henhold til din undervisning plan, som nedfældes på et svarark med 45 spørgsmål, lignede det man ser til en normal teoriprøve.

Du har undervisningsplanen med som opslagsværk og har typisk 1 time og 30 minutter til at besvare alle 45 spørgsmål. Du må efter endt prøve maksimalt have 6 fejl for at bestå.
At blive kørelærer kræver som al anden uddannelse flid og hårdt arbejde. Du skal være parat til at kunne stille dig op foran mennesker og undervise. Har du i forvejen flair og interesse indenfor trafik, mekanik og teknik, er det en fordel, men absolut ikke et must. Du skal være en god billist med en god holdning og indre regelsæt. Du skal kunne skabe tryghed i bilen, når du kører med elev. Det lærer du hos os, men det betyder, at du skal være tryg ved at køre bil selv.  
Kørelæreruddannelsen
    

FAQ - At bo og leve i Danmark

Leveomkostningerne i Danmark er meget lave i forhold til Norge. Du kan leve for ca 2.500,- kr. pr. person om måneden, hvis du laver mad selv.
Du kan leje bolig fra 2.500,- kr. og opefter, og så kommer mad oven i.
Ja, vi har flere Nordmænd, som bor i Campingvogn eller mobilhome. Du kan have dansk adresse på campingpladsen, så du opfylder lovkravene til uddannelsen.
Der er nogle udlejere, der tillader hund i lejligheden.
Der er flere vaskerier, du kan benytte mod mindre betalinger, eller du kan benytte vaskemaskiner hos udlejer.
 Ja, du kan have dine børn i skole, vuggestue eller børnehave, imens du læser i Danmark til Kørelærer.
Ja, det kan du. Der er åbent i fitness centrene om aftenen og i weekenderne.
Det koster mellem 300 - 400 kroner pr. mdr. Det kommer an på, hvilket abonnement, du vælger.
Alle, der er tilmeldt folkeregistret i Danmark, kan få gratis lægehjælp. Det koster noget at gå til tandlæge, men du får tilskud på dit gule sundhedskort.
Ja, vi henviser gerne vores studerende på kørerlæreruddannelsen til en biludlejer, som vi har nogle gode aftaler med om udlejning af bil.
Ja, det hjælper skolen dig med. Som dansk studerende gælder der nogle andre regler.
Der er meget fornuftige priser i Danmark på reservedele til biler, og vi har gode kontakter til bilforhandler med en god rabatordning til vores studerende på Kørelæreruddannelsen.
Ja, du kan handle i Tyskland.
Der er 1 times kørsel fra Køreteknisk Anlæg i Fredericia til grænsen.
Det tager ca. 2½ time i bil.
Det tager ca. 2 1/2 times kørsel i bil.
Det tager ca. 2 1/2 times kørsel i bil.
Det tager ca 2 timer og 45 minutters kørsel i bil.
Nej det kan du ikke, men du kan tage den fra Olso til Hirtshals eller Frederikshavn.
Nej, det kan du desværre ikke, men du kan flyve fra Bergen til Fredericia med en mellemlanding.
Skolen laver studiebevis til dig, så du får rabat på bådafgange, fly og andre ting, imens du studerer i Danmark.
Ja, du kan få rabat mange steder i Danmark som studerende med studiebevis.
Nej, desværre og lånekassen giver heller ikke til uddannelsen.
Ja, du kan godt blive bankkunde i Danmark, imens du læser til kørelærer.
Ja, du kan få mobil abonnement med dit danske CPR nummer, og det er muligt at få TV abonnement igennem din udlejer.
Ja, det giver adgang til mange offentlige instanser og til læge og tandlæge besøg mm.
Du skal være fyldt 24 år, have Kørekort til B, A, C og CE samt pædagogisk grundkursus.
Ja, det kan du, men du skal efterfølgende i praktik i Norge, når du er uddannet i Danmark.
Ja, du kan starte  som kørelærer i Danmark uden praktik, da du er godkendt, når du er uddannet.